The Pink Stuff Bathroom Foam Cleaner - Чистач за бања со уникатна тектсура - пена што не капе 750ml

Шифра: 117

Цена:

189 ден.

750 мл Чистач за бања со уникатна тексура- пена што не капе. Откако ќе се испрска, ова одлично средство за чистење бањи се прилепува на површините и темелно ги отстранува дамките, нечистотијата, маснотиите и сапунот. Освен тоа, отстранува и спречува бигор, оставајќи сјајни, чисти површини. Пријатен и уникатен The Pink Stuff мирис.

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Опис

Чистач за бања со уникатна тексура- пена што не капе. Откако ќе се испрска, ова одлично средство за чистење бањи се прилепува на површините и темелно ги отстранува дамките, нечистотијата, маснотиите и сапунот. Освен тоа, отстранува и спречува бигор, оставајќи сјајни, чисти површини. Пријатен и уникатен The Pink Stuff мирис.

Поврзани производи

Можеби ќе ве интересира