The Pink Stuff The Miracle SQEEZY DUAL SIDED Sponge & Scrubber - Сунѓерче со две страни

Шифра: 453

Цена:

249 ден.

Моќен двостран чистач + сунѓер за чистење и внатре и надвор. БЕЗ ГРЕБЕЊЕ, мек во топла вода-цврст во ладна вода, за моќно чистење, супер апсорбира, а брзо и лесно се плакне. За повеќе наменска употреба низ домот: подови, ѕидови, мебел, прозорски рамки, садови, фрижидери, работни површини, даски за сечкање, тоалети, мијалници, туш кабини, мебел, огради...

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Опис
  • Како се користи

За повеќенаменска употреба низ домот: подови, ѕидови, мебел, прозорски рамки, садови, фрижидери, работни површини, даски за сечкање, тоалети, мијалници, туш кабини, мебел, огради...

БЕЗ ГРЕБЕЊЕ, мек во топла вода-цврст во ладна вода, за моќно чистење, супер апсорбира, а брзо и лесно се плакне. За повеќе наменска употреба низ домот: подови, ѕидови, мебел, прозорски рамки, садови, фрижидери, работни површини, даски за сечкање, тоалети, мијалници, туш кабини, мебел, огради...

Можеби ќе ве интересира