×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Nike

Во текот на девет децении, брендот го прошири и го прилагоди својот каталог на парфеми и производи за лична нега за да ги задоволи потребите на денешниот начин на живот. Денес, речиси 90 години по почетокот, неговите производи се дистрибуираат во повеќе од 70 земји на пет континенти и секојдневно уживаат милиони потрошувачи. Нивната визија е да продолжат да ја зајакнуваат нивната позиција како репер бренд во секторот за парфимерија и козметика, нудејќи иновативни концепти и производи со врвен квалитет за глобален пазар, секогаш зачувувајќи го идентитетот и вредностите на брендот.

Подреди по :

Прикажи:

Ретко пишувам и оценувам кога купувам онлајн, но со Атика е поинаку, задоволството мора да го искажам, професионална услуга и многу квалитетни производи. Сакам да ја препорачам секому, само позитивно искуство имам со Атика.

Ивана Костовска

Скопје, Македонија

Брендовите како Revuele се одлична вредност за парите, особено оние кои ја негуваат кожата. Нарачката преку Атика беше брза и пристигна за еден ден...

Катерина Трпевска

Велес, Македонија

Обично купувам директно од продавница, но решив да пробам онлајн бидејќи цените беа поевтини. Производите стигнаа за еден ден до мојата врата, одлично спакувани и со подарок!

Марија Стојановиќ

Охрид, Македонија