Disney BARBIE-EDT-30ml-The Barbie fragrances ТОАЛЕТНА ВОДА-Инспиративна девојка уште од 1959 година!

Шифра: 55788

Цена:

360 ден.

Најпознатата кукла во светот, која има поставено трендови во модата од Prêt a Porter до најпрестижните модни писти. Барби е референца на женскиот идентитет и сила, ги претставува сите жени и покажува дека жената може да биде и да прави се што ќе посака.

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

Поврзани производи

Можеби ќе ве интересира