ADAKTAR COLOR SOFT CONTACT LENS AURORA BOREALIS

Шифра: 56045

Цена:

2.500 ден.

Поларни светла во светло зелени очи!

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Како се користи

Употреба: Погодни за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.

Можеби ќе ве интересира