Adaktar ADAKTAR COLOR SOFT CONTACT LENS ARABIAN NIGHT

Шифра: 56052

Цена:

2.500 ден.

Природно сини очи како темнината на арапските ноќи!

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Како се користи

Употреба: Погодни за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.

Можеби ќе ве интересира