Adaktar ADAKTAR COLOR SOFT CONTACT LENS ANTARCTIC

Шифра: 56007

Цена:

2.500 ден.

Дали сте подготвени за кршење на мразот? Оваа застрашувачка антарктичка нијанса е совршена за ладни и смели типови. Блескава ледена сина нијанса која може да ги трансформира длабоките темно кафени или црни очи во реалистични сини очи со природен изглед. Погодни за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат леќите може да варира во зависност од природната боја на ирисот.

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

Можеби ќе ве интересира