Adaktar ADAKTAR COLOR SOFT CONTACT LENS AMETHYST

Шифра: 56014

Цена:

2.500 ден.

Дали сакате природно виолетови очи како Елизабет Тејлор?

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Опис

Употреба: Погодни за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.

Можеби ќе ве интересира