Adaktar ADAKTAR COLOR SOFT CONTACT LENS AMAZON

Шифра: 56021

Цена:

2.500 ден.

Сакате да бидете дел од ретките 3% благословени со извонредни зелени очи? Ние можеме да ви помогнеме да го постигнете тоа. Неодолива нијанса на Амазонски зелени контактни леќи. Лесни и меки за носење, вашите очи ќе се чувствуваат хидрирани.

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Опис

Употреба: Погодни за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.

Можеби ќе ве интересира