Adaktar ADAKTAR COLOR SOFT CONTACT LENS ALTAMIRA

Шифра: 56038

Цена:

2.500 ден.

Сакаш да се истакнеш и да бидеш позабележлив? Пробајте ги овие леќи со земјен тон и жолт подтон, кои совршено одговараат со секој стил на шминка. Оваа боја на леќи само ќе привлече внимание на вашата веќе постоечка природна убавина. Леќите Altamira со нежната боја можат да ги покријат и светлите како и темните очи и да го трансформираат ирисот во неверојатна кафена боја, со нијанса на лешник.

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Како се користи

Употреба: Погодни за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.

Можеби ќе ве интересира