NovaClear HYDRO SERUM

Шифра: 81384

Цена:

869 ден.

Високо концентриран серум за дехидрирана кожа со 10% хијалуронска киселина, активни состојки и хидроманил

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Опис
  • За брендот

За длабинска хидратација, мека и мазна кожа. Матични гроздови клетки  ја стимулираат синтезата на  колагенот, а оризовите екстракти ја смируваат и релаксираат кожата.

NovaClear

NovaClear е полски бренд за дермокозметика. Производите се развиваат во специјализирана лабораторија и се произведуваат во модерна фабрика во Бјалисток.

Целата  козметика е дерматолошки тестирана, а нејзината ефикасност е потврдена со ин витро тестирања на специфичен број на луѓе. 

Работата е фокусирана кон создавање на дермокозметички производи кои се „пријателски“ настроени кон кожата и делотворни. За сите производи се употребуваат патентирани активни состојки чија ефикасност е потврдена со клинички тестови. Во формулите, се избегнуват супстанции што можат да бидат потенцијални алергени или супстанции кои предизвикуваат чувствителност.

Можеби ќе ве интересира