Revox JUST Revox Сет за масна кожа

Шифра: 104389

Цена:

1.107 ден.

775 ден.

Сет за масна кожа

Експрес пошта: Достава за 2-4 работни дена.

  • Опис
  • За брендот

Како да си направите своја рутина за нега на кожа со овој сет?

Прв чекор – Длабинско чистење

Во вечерните часови, неколку пати неделно – откако нежно ќе ја исчистите кожата и ќе за исушите со тапкање, направете хемиски пилинг со REVOX B77 JUST Glycolic Acid 20%. Користете според упатството.

Резултат: мртвите клетки кои ги затнуваат порите на вашето лице ќе исчезнат.

Втор чекор – Зајакнување и заштита

Следно, време да и дадете на вашата кожа малку витамини, имено Б3 – со REVOX B77 JUST Niacinamide 10%. Нежно вмасирајте го на вашето лице за да помогнете да се зголеми нивото на влажност и да ја зајакнете кожата.

Резултат: со време, вашата кожа ќе изгледа помазна и поздрава, и недостатоците ќе бидат видливо намалени.

Трет чекор – Хидратација

Во утринските часови дадете и на вашата кожа свеж почеток со длабинска хидратација со REVOX B77 JUST Hyaluronic Acid 5%, масирајте го вашето лице со овој лесен флуид и дозволете да ја подобри хидратацијата на кожата.

Резултат: полн, мазен и блескав изглед преку целиот ден. Дополнително, влажноста на кожата е конечно под контрола.

НАПОМЕНА: Можна е нетолеранција на производот. Ве молиме внимателно прочитајте ги упатствата и придржувајте се до истите.

Revox

Синоним за едноставност - најефикасната состојка во најголема можна концентрација за постигнување најдоби можни резултати во домашни услови. Без парабени, парафин и парфеми.

Поврзани производи

Можеби ќе ве интересира