×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

So…?

Нашата мисија е да понудиме висококвалитетни мириси кои одговараат на сите вкусови и буџети, бидејќи веруваме дека убавината треба да биде инклузивна и достапна за сите!

Работејќи со некои од најдобрите имиња во индустријата за парфимерија, можеме да понудиме мириси произведени од некои од најдобрите куќи за мириси, но по цени што нема да ги нарушат парите.

Подреди по :

Прикажи:

Ретко пишувам и оценувам кога купувам онлајн, но со Атика е поинаку, задоволството мора да го искажам, професионална услуга и многу квалитетни производи. Сакам да ја препорачам секому, само позитивно искуство имам со Атика.

Ивана Костовска

Скопје, Македонија

Брендовите како Revuele се одлична вредност за парите, особено оние кои ја негуваат кожата. Нарачката преку Атика беше брза и пристигна за еден ден...

Катерина Трпевска

Велес, Македонија

Обично купувам директно од продавница, но решив да пробам онлајн бидејќи цените беа поевтини. Производите стигнаа за еден ден до мојата врата, одлично спакувани и со подарок!

Марија Стојановиќ

Охрид, Македонија